0 Reviews

TERMENII SI CONDITIILE DE VANZARE SI UTILIZARE PENTRU SITEUL www.bursa-peste.ro

Platforma de internet la www.bursa-peste.ro este administrata de Coltuc Si Asociatii Sai Srl CIF 33083673 J40/4888/2014 Bdul. Constantin Brancoveanu 116 Sectorul 4.
IMPORTANT
Prin utilizarea Site-ului, utilizatorii site-ului declara ca accepta in mod neconditionat Termenii si conditiile
ARTICOLUL 1. DEFINIȚII
– «Cumpărător»: orice persoană care deține un cont www.bursa-peste.ro

– “Produse” înseamnă toate produsele din fructe de mare oferite spre vânzare de către vânzători și disponibile pe site.
– “Servicii” înseamnă toate serviciile puse la dispoziția vânzătorilor și cumpărătorilor de către bursa-peste.ro.

– “facturare de facturare” înseamnă serviciul prin care vânzătorii încredințează bursa-peste.ro emiterea de facturi în numele vânzătorilor și în numele acestora pentru comenzile plasate.
– “Serviciu de livrare” înseamnă serviciul prin care vânzătorii încredințează bursa-peste.ro organizarea livrării produselor vândute prin intermediul site-ului Web.– “Utilizator de site”: înseamnă orice persoană care accesează și navighează pe site, inclusiv pe cumpărători și vânzători.
– «Vanzator»:înseamnă orice persoană care are cont pe www.bursa-peste.ro și care este recunoscut ca vânzător în temeiul contractului incheiat cu www.bursa-peste.ro

ARTICOLUL 2. SCOPUL
Acestea sunt următoarele:
– să definească drepturile și obligațiile părților în ceea ce privește utilizarea site-ului;
– să stabilească termenii și condițiile în care cumpărătorii pot accesa serviciile;
– să stabilească drepturile și obligațiile respectiv ale cumpărătorilor si vânzătorilor
Fiecare Cumpărător este informat în mod clar și recunoaște că acești Termeni și condițiile de vânzare și utilizare
ARTICOLUL 3 DOCUMENTE DE LUCRU
bursa-peste.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii si conditiile în orice moment. Orice dispoziție nouă va fi notificată Cumpărătorilor cu cel puțin șapte (7) zile lucrătoare înainte de intrarea lor în vigoare și se va aplica automat Cumpărătorilor de la data executării. În cazul în care orice modificare prejudiciază substanțial un Cumpărător, acesta din urmă poate, în termen de treizeci (30) de zile de la data aplicării modificărilor, să rezilieze Serviciile în condițiile specificate la articolul 17 de mai jos.
ARTICOLUL 4. RESPONSABILITĂȚILE PROCESEI
Utilizatorii site-ului prin prezenta confirmă și acceptă faptul că bursa-peste.ro are responsabilități diferite în furnizarea serviciilor și, prin urmare, este supusă mai multor stări juridice diferite:
– în cadrul serviciului Market Place, responsabilitatea bursa-peste.ro constă numai în punerea la dispoziția utilizatorilor site-urilor care sunt vânzători si a cumpărătorilor o platformă în care pot vinde și achiziționa Produse;Site-ul www.bursa-peste.ro nu este responsabil pentru calitatea marfii vandute si transportate fata de cumparator

ARTICOLUL 5. ÎNREGISTRARE
5.1. Condiții
Orice site Web Utilizatorul poate naviga în partea publică a site-ului fără a trebui să se înregistreze. Cu toate acestea:
– pentru a putea accesa produsele, a plasa comenzi și a profita de serviciile asociate, utilizatorii site-ului trebuie să deschidă un cont și să fie recunoscuți drept
– pentru a putea oferi produsele și pentru a profita de serviciile asociate, utilizatorii site-ului trebuie să deschidă un spațiu personal și să fie recunoscuți ca vânzători în condițiile definite în Termenii și condițiile serviciului.
Vânzătorii trebuie să fie persoane juridice sau fizice care isi declara veniturile in mod legal in Romania
bursa-peste.ro își rezervă dreptul de a solicita orice document justificativ
5.2. Deschiderea unui cont de cumpărător
Pentru a vă înregistra pe site, Utilizatorul site-ului trebuie să contacteze bursa-peste.ro și să completeze formularul care solicită deschiderea unui cont în secțiunea Cumpărător Utilizatorul va primi apoi o confirmare de primire automată trimisă la adresa de e-mail prezentată în formularul de înregistrare.
bursa-peste.ro va verifica dacă informațiile furnizate de Utilizatorul site-ului Web sunt valabile, că adresa de livrare furnizată este
5.3. Acuratețea informațiilor furnizate
Cumpărătorii se angajează să furnizeze, la cerere, toate documentele administrative care pot fi solicitate de bursa-peste.ro
Fiecare cumpărător este în întregime responsabil pentru orice informație furnizată bursa-peste.ro cu privire la înregistrare și pentru orice informație publicată în contul său în orice moment. Cumpărătorul garantează că aceste informații sunt corecte și vor notifica imediat bursa-peste.ro prin e-mail cu privire la orice actualizări.
În cazul în care aceste informații se dovedesc a fi depășite, incomplete și / sau inexacte, bursa-peste.ro își rezervă dreptul de a suspenda accesul Cumpărătorului la Contul lor fără o notificare ulterioară. În cazul în care Cumpărătorul nu răspunde la o solicitare de modificare a informațiilor menționate, în termen de cincisprezece (15) zile de la trimiterea cererii prin e-mail, bursa-peste.ro poate sterge contul vanzatorului
bursa-peste.ro își rezervă dreptul de a verifica orice informație furnizată în orice moment.
ARTICOLUL 6.
6.1. Informații cu privire la cumpărător
Orice informații furnizate de cumpărător vânzătorilor atunci când plasează o comandă trebuie să fie complete, corecte și actualizate. Vânzătorii își rezervă dreptul de a solicita Cumpărătorilor să-și confirme identitatea, eligibilitatea și orice informații furnizate prin orice mijloace adecvate.
6.2. Descrierea produsului
Vanzatorii sunt in totalitate raspunzatori pentru Produsele oferite si, in general, pentru orice continut publicat pe contul Vanzatorilor.
Fiecare Vanzator va depune toate eforturile pentru a afisa principalele caracteristici ale Produselor lor cat mai clar si cat mai precis posibil, precum si orice informatie obligatorie pe care Cumparatorii are dreptul sa conform legii. Cumpărătorii se angajează să citească cu atenție informațiile menționate înainte de a plasa o comandă.
Cumpărătorii recunosc și acceptă că fiecare vânzător este în întregime responsabil pentru categorisirea Produselor afișate pe site, atât din punct de vedere al mărimii cât și în ceea ce privește prospețimea Cu excepția cazului în care se specifică altfel pe site, toate produsele oferite de un vânzător vor fi considerate conforme cu specificațiile și orice legislație europeană sau națională în vigoare în prezent.
6.3. Plasarea comenzilor prin intermediul site-ului
Cumpărătorii aleg produsele dorite făcând clic pe Descrierea produsului de pe site. Orice Produs astfel selectat va fi rezervat Cumpărătorului în cauză, care poate selecta cât mai multe Produse care au fost autorizate în limitele contului lor. Cumpărătorul poate afișa în orice moment un rezumat al Produselor selectate și poate șterge orice Produse făcând clic pe butonul “Șterge”.
Cumpărătorul determină data livrării produselor selectând opțiunea corespunzătoare pe site
După ce cumpărătorul a selectat toate produsele pe care doreste să le comande, pot face clic pe butonul “Confirmare” pentru a confirma comanda sau pentru a părăsi pagina de comandă. Cumpărătorii pot afișa în orice moment un rezumat detaliat al comenzilor lor în contul lor. Rezumatul detaliat indică produsele comandate, prețul acestora și eventualele costuri suplimentare aplicabile, după caz, precum și termenii și condițiile de livrare și termenele de livrare preconizate.
Odată ce cumpărătorul a plasat o comandă, este de competența vânzătorului în cauză să se ocupe de comandă imediat, în conformitate cu obligațiile sale, în special în ceea ce privește calitatea și gradul de prospețime indicat pentru produsele lor și termenele de livrare specificate
6.5. Disponibilitatea
produselor Cantitățile de produse disponibile pentru vânzare sunt specificate în descrierea produsului afișată de către vânzători pe site-ul web, pe răspunderea lor exclusivă. bursa-peste.ro nu garantează disponibilitatea produselor.
Disponibilitatea fiecărui Produs este actualizată de către Vânzători în funcție de Comenzile primite. Cu toate acestea, în cazul în care un produs comandat se dovedește a fi indisponibil, bursa-peste.ro va contacta cumpărătorul în cauză pentru a oferi un produs alternativ, ori de câte ori este posibil, echivalent în preț și calitate. Cumpărătorul poate accepta propunerea sau poate anula Comanda pentru produsul în cauză.
6.6. Produse și / sau practici de vânzare
Când produsele sunt comandate, rolul bursa-peste.ro este acela al unui intermediar tehnic între vânzător și cumpărătorul implicat. Utilizatorii site-ului prin prezenta confirmă și acceptă faptul că bursa-peste.ro nu este parte la tranzacție, care este încheiată exclusiv între fiecare vânzător și fiecare cumpărător și că bursa-peste.ro nu are nicio răspundere în ceea ce privește vânzarea, care rămâne un proces complet independent.
În special, bursa-peste.ro nu deține și nu exercită niciun control asupra produselor vândute prin intermediul site-ului.
bursa-peste.ro nu oferă nicio garanție pentru Produse, informațiile referitoare la Produse, practicile de vânzări ale vânzătorilor și / sau satisfacția cumpărătorului cu privire la produsele pe care le pot comanda.
Vanzatorii sunt in totalitate raspunzatori pentru eventualele daune cauzate Cumparatorilor din cauza Produselor comandate pe Website.
Articolul 7. Livrarea
Produsele vor fi livrate direct la sediul Cumpărătorului care a plasat comanda. Cumpărătorii sunt, prin urmare, responsabili pentru asigurarea faptului că Produsele pot fi livrate cu ușurință de către Curierul bursa-peste.ro și că vor fi prezenți pentru a prelua Produsele. În cazul în care există vreo îndoială cu privire la accesibilitatea spațiilor unde vor fi livrate Produsele, Cumpărătorul implicat trebuie să-i dea suficientă atenție bursa-peste.ro. Eventualele costuri suplimentare care pot apărea ca urmare a livrărilor dificile sau imposibile vor fi facturate cumpărătorului implicat.
Cumpărătorii se angajează să accepte livrarea Produselor pe care le-au comandat la locul specificat în Contul lor și să notifice bursa-peste.ro în cazul livrării cu întârziere sau al articolelor lipsă din Produsele pe care le-au comandat.
Aceștia sunt invitați să nu accepte Produse în cazul în care observă daune cauzate de transport sau orice neconformitate între Produsele livrate și comanda.
Aceștia trebuie să notifice bursa-peste.ro în termen de 24 de ore de la orice deteriorare, pierdere sau neconformitate cu privire la produsele livrate.

Vânzătorii încredințează companiei bursa-peste.ro organizarea transportului produselor lor în numele acestora. Prin urmare, bursa-peste.ro nu va fi responsabilă pentru niciun eveniment care apare în timpul transportului și / sau livrării Produselor, fiecare vânzător păstrând întreaga răspundere pentru Produsele lor până când acestea sunt livrate Cumpărătorului.
Cumpărătorii confirmă și acceptă în mod expres că, în eventualitatea unor daune produse în timpul transportului care implică răspunderea transportatorului, singura despăgubire datorată cumpărătorului și bursa-peste.ro și singura responsabilitate a vânzătorului față de cumpărător este aceea pe care bursa-peste.ro o transmite Cumpărătorului orice compensație primită de la transportator și datorată cumpărătorului pentru produsele în cauză.
ARTICOLUL 8. TRANSFERUL RISCULUI ȘI PROPRIETĂȚII
Cu toate acestea, fiecare Vanzator va pastra proprietatea produselor livrate pana la achitarea completa a Produselor de catre Cumparator care le-a comandat.
Cu toate acestea, prevederea de mai sus nu împiedică transferarea riscurilor de pierdere, deteriorare a Produselor sau a riscului următor către Cumpărător atunci când acesta sau o terță parte desemnată de Cumpărător, alta decât Operatorul, se află în posesia Produsului la rezervarea titlului.
ARTICOLUL 9. DISPOZIȚII FINANCIARE
9.1. Preț
Prețul afișat pe site-ul Web pentru fiecare produs
9.2. Facturare
În cadrul serviciului său de facturare, bursa-peste.ro va emite factura pentru fiecare comandă în numele și în numele vânzătorului în cauză, pe care cumpărătorii îl acceptă în mod expres.
bursa-peste.ro va face facturile la dispoziția fiecărui cumpărător pe contul lor
ARTICOLUL 10. ACCESUL LA WEBSITE
10.1.
Permisiunea de utilizare bursa-peste.ro le acordă Utilizatorilor site-ului, pe durata utilizării lor, o licență personală și neexclusivă care autorizează accesul la site-ul web în conformitate cu aceste TERMENII SI CONDITIILE și în ceea ce privește vânzătorii, în conformitate cu contractul
Utilizatorilor site-ului li se reamintește faptul că această licență nu este transferabilă și în niciun caz nu va fi considerată ca reprezentând atribuirea oricărui titlu oricăror Utilizatorului site-ului Web. Utilizatorii de site-uri nu vor transfera, nu pot împrumuta, închiria sau transfera drepturile de utilizare conferite prin prezenta, nici unui terț, chiar și gratuit.
Orice utilizator de site care încalcă condițiile de utilizare a licenței este răspunzător pentru urmărirea penală.
10.2. Disponibilitatea site-ului
bursa-peste.ro va depune toate eforturile în scopul de a asigura serviciile și de a continua accesul și utilizarea site-ului, dar nu poate garanta disponibilitatea permanentă, în special în caz de forță majoră sau evenimente în afara controlului bursa-peste.ro și sub rezerva eventualelor defecțiuni sau întreținere operațiuni care pot fi necesare pentru a asigura funcționarea site-ului.
bursa-peste.ro își rezervă dreptul de a întrerupe temporar accesul pe site sau de a suspenda integral sau parțial serviciul Market Place din motive de întreținere, pentru a îmbunătăți și a instala noi caracteristici, pentru a efectua un audit al funcționării site-ului sau în cazul unei întreruperi sau amenințări perturbare.
bursa-peste.ro nu va fi trasă la răspundere pentru întreruperile, întreruperile sau defecțiunile care sunt în afara responsabilității sale și care pot afecta, de exemplu, transmisia pe Internet sau rețeaua de comunicații, indiferent de durata și amploarea acestora.
De asemenea, bursa-peste.ro nu va fi trasa la raspundere in cazul:
– refuzului accesului temporar al site-ului ca urmare a actualizarii informatiilor publicate pe site;
– a unui atac viral asupra site-ului sau a site-ului si a daunelor rezultate;
– anormal sau utilizarea ilicită a site-ului web, caz în care utilizatorii site-ului web sunt în întregime responsabili pentru orice prejudiciu rezultat, inclusiv pagube produse terților, precum și consecințele oricăror revendicări sau proceduri care pot apărea ca rezultat.
10.3. Limitarea accesului la site
Utilizatorii site-ului prin prezenta confirmă faptul că bursa-peste.ro singur are autoritatea de a determina conținutul, aspectul, designul, caracteristicile și orice alt aspect al site-ului, altul decât conținutul Conturilor și poate împiedica sau restricționa accesul la Și orice altă componentă, aspect, parte sau caracteristică a acestuia.
bursa-peste.ro își rezervă, de asemenea, dreptul de a suspenda sau respinge orice ofertă de vânzare de către un vânzător și / sau de a limita achizițiile de către toți sau de unii cumpărători, în funcție de cantitate și / sau valoare și / sau frecvență, ori de câte ori consideră necesar site-ul, utilizatorii site-ului și / sau orice terță parte din practici frauduloase, ilicite sau necorespunzătoare, care ar putea provoca vătămări sau pierderi pentru bursa-peste.ro.