TERMENII SI CONDITIILE DE VANZARE SI UTILIZARE PENTRU SITEUL www.bursa-peste.ro

Platforma de internet la www.bursa-peste.ro este administrata de Coltuc Si Asociatii Sai Srl CIF 33083673 J40/4888/2014 Bdul. Constantin Brancoveanu 116 Sectorul 4.
IMPORTANT
Prin utilizarea Site-ului, utilizatorii site-ului declara ca accepta in mod neconditionat Termenii si conditiile
ARTICOLUL 1. DEFINIȚII
ÔÇô ┬źCump─âr─âtor┬╗: orice persoan─â care de╚Ťine un cont www.bursa-peste.ro

ÔÇô ÔÇťProduseÔÇŁ ├«nseamn─â toate produsele din fructe de mare oferite spre v├ónzare de c─âtre v├ónz─âtori ╚Öi disponibile pe site.
ÔÇô ÔÇťServiciiÔÇŁ ├«nseamn─â toate serviciile puse la dispozi╚Ťia v├ónz─âtorilor ╚Öi cump─âr─âtorilor de c─âtre bursa-peste.ro.

ÔÇô ÔÇťfacturare de facturareÔÇŁ ├«nseamn─â serviciul prin care v├ónz─âtorii ├«ncredin╚Ťeaz─â bursa-peste.ro emiterea de facturi ├«n numele v├ónz─âtorilor ╚Öi ├«n numele acestora pentru comenzile plasate.
ÔÇô ÔÇťServiciu de livrareÔÇŁ ├«nseamn─â serviciul prin care v├ónz─âtorii ├«ncredin╚Ťeaz─â bursa-peste.ro organizarea livr─ârii produselor v├óndute prin intermediul site-ului Web.ÔÇô ÔÇťUtilizator de siteÔÇŁ: ├«nseamn─â orice persoan─â care acceseaz─â ╚Öi navigheaz─â pe site, inclusiv pe cump─âr─âtori ╚Öi v├ónz─âtori.
ÔÇô ┬źVanzator┬╗:├«nseamn─â orice persoan─â care are cont pe www.bursa-peste.ro ╚Öi care este recunoscut ca v├ónz─âtor ├«n temeiul contractului incheiat cu www.bursa-peste.ro

ARTICOLUL 2. SCOPUL
Acestea sunt urm─âtoarele:
ÔÇô s─â defineasc─â drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile p─âr╚Ťilor ├«n ceea ce prive╚Öte utilizarea site-ului;
ÔÇô s─â stabileasc─â termenii ╚Öi condi╚Ťiile ├«n care cump─âr─âtorii pot accesa serviciile;
ÔÇô s─â stabileasc─â drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile respectiv ale cump─âr─âtorilor si v├ónz─âtorilor
Fiecare Cump─âr─âtor este informat ├«n mod clar ╚Öi recunoa╚Öte c─â ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťiile de v├ónzare ╚Öi utilizare
ARTICOLUL 3 DOCUMENTE DE LUCRU
bursa-peste.ro ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica Termenii si conditiile ├«n orice moment. Orice dispozi╚Ťie nou─â va fi notificat─â Cump─âr─âtorilor cu cel pu╚Ťin ╚Öapte (7) zile lucr─âtoare ├«nainte de intrarea lor ├«n vigoare ╚Öi se va aplica automat Cump─âr─âtorilor de la data execut─ârii. ├Än cazul ├«n care orice modificare prejudiciaz─â substan╚Ťial un Cump─âr─âtor, acesta din urm─â poate, ├«n termen de treizeci (30) de zile de la data aplic─ârii modific─ârilor, s─â rezilieze Serviciile ├«n condi╚Ťiile specificate la articolul 17 de mai jos.
ARTICOLUL 4. RESPONSABILITĂȚILE PROCESEI
Utilizatorii site-ului prin prezenta confirm─â ╚Öi accept─â faptul c─â bursa-peste.ro are responsabilit─â╚Ťi diferite ├«n furnizarea serviciilor ╚Öi, prin urmare, este supus─â mai multor st─âri juridice diferite:
ÔÇô ├«n cadrul serviciului Market Place, responsabilitatea bursa-peste.ro const─â numai ├«n punerea la dispozi╚Ťia utilizatorilor site-urilor care sunt v├ónz─âtori si a cump─âr─âtorilor o platform─â ├«n care pot vinde ╚Öi achizi╚Ťiona Produse;Site-ul www.bursa-peste.ro nu este responsabil pentru calitatea marfii vandute si transportate fata de cumparator

ARTICOLUL 5. ÎNREGISTRARE
5.1. Condi╚Ťii
Orice site Web Utilizatorul poate naviga în partea publică a site-ului fără a trebui să se înregistreze. Cu toate acestea:
ÔÇô pentru a putea accesa produsele, a plasa comenzi ╚Öi a profita de serviciile asociate, utilizatorii site-ului trebuie s─â deschid─â un cont ╚Öi s─â fie recunoscu╚Ťi drept
ÔÇô pentru a putea oferi produsele ╚Öi pentru a profita de serviciile asociate, utilizatorii site-ului trebuie s─â deschid─â un spa╚Ťiu personal ╚Öi s─â fie recunoscu╚Ťi ca v├ónz─âtori ├«n condi╚Ťiile definite ├«n Termenii ╚Öi condi╚Ťiile serviciului.
Vânzătorii trebuie să fie persoane juridice sau fizice care isi declara veniturile in mod legal in Romania
bursa-peste.ro își rezervă dreptul de a solicita orice document justificativ
5.2. Deschiderea unui cont de cump─âr─âtor
Pentru a v─â ├«nregistra pe site, Utilizatorul site-ului trebuie s─â contacteze bursa-peste.ro ╚Öi s─â completeze formularul care solicit─â deschiderea unui cont ├«n sec╚Ťiunea Cump─âr─âtor Utilizatorul va primi apoi o confirmare de primire automat─â trimis─â la adresa de e-mail prezentat─â ├«n formularul de ├«nregistrare.
bursa-peste.ro va verifica dac─â informa╚Ťiile furnizate de Utilizatorul site-ului Web sunt valabile, c─â adresa de livrare furnizat─â este
5.3. Acurate╚Ťea informa╚Ťiilor furnizate
Cump─âr─âtorii se angajeaz─â s─â furnizeze, la cerere, toate documentele administrative care pot fi solicitate de bursa-peste.ro
Fiecare cump─âr─âtor este ├«n ├«ntregime responsabil pentru orice informa╚Ťie furnizat─â bursa-peste.ro cu privire la ├«nregistrare ╚Öi pentru orice informa╚Ťie publicat─â ├«n contul s─âu ├«n orice moment. Cump─âr─âtorul garanteaz─â c─â aceste informa╚Ťii sunt corecte ╚Öi vor notifica imediat bursa-peste.ro prin e-mail cu privire la orice actualiz─âri.
├Än cazul ├«n care aceste informa╚Ťii se dovedesc a fi dep─â╚Öite, incomplete ╚Öi / sau inexacte, bursa-peste.ro ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a suspenda accesul Cump─âr─âtorului la Contul lor f─âr─â o notificare ulterioar─â. ├Än cazul ├«n care Cump─âr─âtorul nu r─âspunde la o solicitare de modificare a informa╚Ťiilor men╚Ťionate, ├«n termen de cincisprezece (15) zile de la trimiterea cererii prin e-mail, bursa-peste.ro poate sterge contul vanzatorului
bursa-peste.ro ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a verifica orice informa╚Ťie furnizat─â ├«n orice moment.
ARTICOLUL 6.
6.1. Informa╚Ťii cu privire la cump─âr─âtor
Orice informa╚Ťii furnizate de cump─âr─âtor v├ónz─âtorilor atunci c├ónd plaseaz─â o comand─â trebuie s─â fie complete, corecte ╚Öi actualizate. V├ónz─âtorii ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a solicita Cump─âr─âtorilor s─â-╚Öi confirme identitatea, eligibilitatea ╚Öi orice informa╚Ťii furnizate prin orice mijloace adecvate.
6.2. Descrierea produsului
Vanzatorii sunt in totalitate raspunzatori pentru Produsele oferite si, in general, pentru orice continut publicat pe contul Vanzatorilor.
Fiecare Vanzator va depune toate eforturile pentru a afisa principalele caracteristici ale Produselor lor cat mai clar si cat mai precis posibil, precum si orice informatie obligatorie pe care Cumparatorii are dreptul sa conform legii. Cump─âr─âtorii se angajeaz─â s─â citeasc─â cu aten╚Ťie informa╚Ťiile men╚Ťionate ├«nainte de a plasa o comand─â.
Cump─âr─âtorii recunosc ╚Öi accept─â c─â fiecare v├ónz─âtor este ├«n ├«ntregime responsabil pentru categorisirea Produselor afi╚Öate pe site, at├ót din punct de vedere al m─ârimii c├ót ╚Öi ├«n ceea ce prive╚Öte prospe╚Ťimea Cu excep╚Ťia cazului ├«n care se specific─â altfel pe site, toate produsele oferite de un v├ónz─âtor vor fi considerate conforme cu specifica╚Ťiile ╚Öi orice legisla╚Ťie european─â sau na╚Ťional─â ├«n vigoare ├«n prezent.
6.3. Plasarea comenzilor prin intermediul site-ului
Cump─âr─âtorii aleg produsele dorite f─âc├ónd clic pe Descrierea produsului de pe site. Orice Produs astfel selectat va fi rezervat Cump─âr─âtorului ├«n cauz─â, care poate selecta c├ót mai multe Produse care au fost autorizate ├«n limitele contului lor. Cump─âr─âtorul poate afi╚Öa ├«n orice moment un rezumat al Produselor selectate ╚Öi poate ╚Öterge orice Produse f─âc├ónd clic pe butonul ÔÇť╚śtergeÔÇŁ.
Cump─âr─âtorul determin─â data livr─ârii produselor select├ónd op╚Ťiunea corespunz─âtoare pe site
Dup─â ce cump─âr─âtorul a selectat toate produsele pe care doreste s─â le comande, pot face clic pe butonul ÔÇťConfirmareÔÇŁ pentru a confirma comanda sau pentru a p─âr─âsi pagina de comand─â. Cump─âr─âtorii pot afi╚Öa ├«n orice moment un rezumat detaliat al comenzilor lor ├«n contul lor. Rezumatul detaliat indic─â produsele comandate, pre╚Ťul acestora ╚Öi eventualele costuri suplimentare aplicabile, dup─â caz, precum ╚Öi termenii ╚Öi condi╚Ťiile de livrare ╚Öi termenele de livrare preconizate.
Odat─â ce cump─âr─âtorul a plasat o comand─â, este de competen╚Ťa v├ónz─âtorului ├«n cauz─â s─â se ocupe de comand─â imediat, ├«n conformitate cu obliga╚Ťiile sale, ├«n special ├«n ceea ce prive╚Öte calitatea ╚Öi gradul de prospe╚Ťime indicat pentru produsele lor ╚Öi termenele de livrare specificate
6.5. Disponibilitatea
produselor Cantit─â╚Ťile de produse disponibile pentru v├ónzare sunt specificate ├«n descrierea produsului afi╚Öat─â de c─âtre v├ónz─âtori pe site-ul web, pe r─âspunderea lor exclusiv─â. bursa-peste.ro nu garanteaz─â disponibilitatea produselor.
Disponibilitatea fiec─ârui Produs este actualizat─â de c─âtre V├ónz─âtori ├«n func╚Ťie de Comenzile primite. Cu toate acestea, ├«n cazul ├«n care un produs comandat se dovede╚Öte a fi indisponibil, bursa-peste.ro va contacta cump─âr─âtorul ├«n cauz─â pentru a oferi un produs alternativ, ori de c├óte ori este posibil, echivalent ├«n pre╚Ť ╚Öi calitate. Cump─âr─âtorul poate accepta propunerea sau poate anula Comanda pentru produsul ├«n cauz─â.
6.6. Produse și / sau practici de vânzare
C├ónd produsele sunt comandate, rolul bursa-peste.ro este acela al unui intermediar tehnic ├«ntre v├ónz─âtor ╚Öi cump─âr─âtorul implicat. Utilizatorii site-ului prin prezenta confirm─â ╚Öi accept─â faptul c─â bursa-peste.ro nu este parte la tranzac╚Ťie, care este ├«ncheiat─â exclusiv ├«ntre fiecare v├ónz─âtor ╚Öi fiecare cump─âr─âtor ╚Öi c─â bursa-peste.ro nu are nicio r─âspundere ├«n ceea ce prive╚Öte v├ónzarea, care r─âm├óne un proces complet independent.
├Än special, bursa-peste.ro nu de╚Ťine ╚Öi nu exercit─â niciun control asupra produselor v├óndute prin intermediul site-ului.
bursa-peste.ro nu ofer─â nicio garan╚Ťie pentru Produse, informa╚Ťiile referitoare la Produse, practicile de v├ónz─âri ale v├ónz─âtorilor ╚Öi / sau satisfac╚Ťia cump─âr─âtorului cu privire la produsele pe care le pot comanda.
Vanzatorii sunt in totalitate raspunzatori pentru eventualele daune cauzate Cumparatorilor din cauza Produselor comandate pe Website.
Articolul 7. Livrarea
Produsele vor fi livrate direct la sediul Cump─âr─âtorului care a plasat comanda. Cump─âr─âtorii sunt, prin urmare, responsabili pentru asigurarea faptului c─â Produsele pot fi livrate cu u╚Öurin╚Ť─â de c─âtre Curierul bursa-peste.ro ╚Öi c─â vor fi prezen╚Ťi pentru a prelua Produsele. ├Än cazul ├«n care exist─â vreo ├«ndoial─â cu privire la accesibilitatea spa╚Ťiilor unde vor fi livrate Produsele, Cump─âr─âtorul implicat trebuie s─â-i dea suficient─â aten╚Ťie bursa-peste.ro. Eventualele costuri suplimentare care pot ap─ârea ca urmare a livr─ârilor dificile sau imposibile vor fi facturate cump─âr─âtorului implicat.
Cumpărătorii se angajează să accepte livrarea Produselor pe care le-au comandat la locul specificat în Contul lor și să notifice bursa-peste.ro în cazul livrării cu întârziere sau al articolelor lipsă din Produsele pe care le-au comandat.
Ace╚Ötia sunt invita╚Ťi s─â nu accepte Produse ├«n cazul ├«n care observ─â daune cauzate de transport sau orice neconformitate ├«ntre Produsele livrate ╚Öi comanda.
Aceștia trebuie să notifice bursa-peste.ro în termen de 24 de ore de la orice deteriorare, pierdere sau neconformitate cu privire la produsele livrate.

V├ónz─âtorii ├«ncredin╚Ťeaz─â companiei bursa-peste.ro organizarea transportului produselor lor ├«n numele acestora. Prin urmare, bursa-peste.ro nu va fi responsabil─â pentru niciun eveniment care apare ├«n timpul transportului ╚Öi / sau livr─ârii Produselor, fiecare v├ónz─âtor p─âstr├ónd ├«ntreaga r─âspundere pentru Produsele lor p├ón─â c├ónd acestea sunt livrate Cump─âr─âtorului.
Cump─âr─âtorii confirm─â ╚Öi accept─â ├«n mod expres c─â, ├«n eventualitatea unor daune produse ├«n timpul transportului care implic─â r─âspunderea transportatorului, singura desp─âgubire datorat─â cump─âr─âtorului ╚Öi bursa-peste.ro ╚Öi singura responsabilitate a v├ónz─âtorului fa╚Ť─â de cump─âr─âtor este aceea pe care bursa-peste.ro o transmite Cump─âr─âtorului orice compensa╚Ťie primit─â de la transportator ╚Öi datorat─â cump─âr─âtorului pentru produsele ├«n cauz─â.
ARTICOLUL 8. TRANSFERUL RISCULUI ╚śI PROPRIET─é╚ÜII
Cu toate acestea, fiecare Vanzator va pastra proprietatea produselor livrate pana la achitarea completa a Produselor de catre Cumparator care le-a comandat.
Cu toate acestea, prevederea de mai sus nu ├«mpiedic─â transferarea riscurilor de pierdere, deteriorare a Produselor sau a riscului urm─âtor c─âtre Cump─âr─âtor atunci c├ónd acesta sau o ter╚Ť─â parte desemnat─â de Cump─âr─âtor, alta dec├ót Operatorul, se afl─â ├«n posesia Produsului la rezervarea titlului.
ARTICOLUL 9. DISPOZIȚII FINANCIARE
9.1. Pre╚Ť
Pre╚Ťul afi╚Öat pe site-ul Web pentru fiecare produs
9.2. Facturare
În cadrul serviciului său de facturare, bursa-peste.ro va emite factura pentru fiecare comandă în numele și în numele vânzătorului în cauză, pe care cumpărătorii îl acceptă în mod expres.
bursa-peste.ro va face facturile la dispozi╚Ťia fiec─ârui cump─âr─âtor pe contul lor
ARTICOLUL 10. ACCESUL LA WEBSITE
10.1.
Permisiunea de utilizare bursa-peste.ro le acord─â Utilizatorilor site-ului, pe durata utiliz─ârii lor, o licen╚Ť─â personal─â ╚Öi neexclusiv─â care autorizeaz─â accesul la site-ul web ├«n conformitate cu aceste TERMENII SI CONDITIILE ╚Öi ├«n ceea ce prive╚Öte v├ónz─âtorii, ├«n conformitate cu contractul
Utilizatorilor site-ului li se reaminte╚Öte faptul c─â aceast─â licen╚Ť─â nu este transferabil─â ╚Öi ├«n niciun caz nu va fi considerat─â ca reprezent├ónd atribuirea oric─ârui titlu oric─âror Utilizatorului site-ului Web. Utilizatorii de site-uri nu vor transfera, nu pot ├«mprumuta, ├«nchiria sau transfera drepturile de utilizare conferite prin prezenta, nici unui ter╚Ť, chiar ╚Öi gratuit.
Orice utilizator de site care ├«ncalc─â condi╚Ťiile de utilizare a licen╚Ťei este r─âspunz─âtor pentru urm─ârirea penal─â.
10.2. Disponibilitatea site-ului
bursa-peste.ro va depune toate eforturile ├«n scopul de a asigura serviciile ╚Öi de a continua accesul ╚Öi utilizarea site-ului, dar nu poate garanta disponibilitatea permanent─â, ├«n special ├«n caz de for╚Ť─â major─â sau evenimente ├«n afara controlului bursa-peste.ro ╚Öi sub rezerva eventualelor defec╚Ťiuni sau ├«ntre╚Ťinere opera╚Ťiuni care pot fi necesare pentru a asigura func╚Ťionarea site-ului.
bursa-peste.ro ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a ├«ntrerupe temporar accesul pe site sau de a suspenda integral sau par╚Ťial serviciul Market Place din motive de ├«ntre╚Ťinere, pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi ╚Öi a instala noi caracteristici, pentru a efectua un audit al func╚Ťion─ârii site-ului sau ├«n cazul unei ├«ntreruperi sau amenin╚Ť─âri perturbare.
bursa-peste.ro nu va fi tras─â la r─âspundere pentru ├«ntreruperile, ├«ntreruperile sau defec╚Ťiunile care sunt ├«n afara responsabilit─â╚Ťii sale ╚Öi care pot afecta, de exemplu, transmisia pe Internet sau re╚Ťeaua de comunica╚Ťii, indiferent de durata ╚Öi amploarea acestora.
De asemenea, bursa-peste.ro nu va fi trasa la raspundere in cazul:
ÔÇô refuzului accesului temporar al site-ului ca urmare a actualizarii informatiilor publicate pe site;
ÔÇô a unui atac viral asupra site-ului sau a site-ului si a daunelor rezultate;
ÔÇô anormal sau utilizarea ilicit─â a site-ului web, caz ├«n care utilizatorii site-ului web sunt ├«n ├«ntregime responsabili pentru orice prejudiciu rezultat, inclusiv pagube produse ter╚Ťilor, precum ╚Öi consecin╚Ťele oric─âror revendic─âri sau proceduri care pot ap─ârea ca rezultat.
10.3. Limitarea accesului la site
Utilizatorii site-ului prin prezenta confirm─â faptul c─â bursa-peste.ro singur are autoritatea de a determina con╚Ťinutul, aspectul, designul, caracteristicile ╚Öi orice alt aspect al site-ului, altul dec├ót con╚Ťinutul Conturilor ╚Öi poate ├«mpiedica sau restric╚Ťiona accesul la ╚śi orice alt─â component─â, aspect, parte sau caracteristic─â a acestuia.
bursa-peste.ro ├«╚Öi rezerv─â, de asemenea, dreptul de a suspenda sau respinge orice ofert─â de v├ónzare de c─âtre un v├ónz─âtor ╚Öi / sau de a limita achizi╚Ťiile de c─âtre to╚Ťi sau de unii cump─âr─âtori, ├«n func╚Ťie de cantitate ╚Öi / sau valoare ╚Öi / sau frecven╚Ť─â, ori de c├óte ori consider─â necesar site-ul, utilizatorii site-ului ╚Öi / sau orice ter╚Ť─â parte din practici frauduloase, ilicite sau necorespunz─âtoare, care ar putea provoca v─ât─âm─âri sau pierderi pentru bursa-peste.ro.