Cos de cumparaturi 0 items - 0.00 lei 0
0 items - 0.00 lei 0
Creveti

Cand spui creveti te gandesti instat la fructe de mare, deci la ceva gustos, care sa-ti gadile papilele gustative. Cu toate acestea, sa nu uitam ca crevetti sunt niste vietati marine, simpatice, care populeaza apamarii, insa se confrunta cu extrem de multe obstacole de toate felurile.

1. Crevetii sunt crustacee marine care se gasesc, in general, pe fundul apei, in mari si oceane, de-a lungul intregului pamant.
2. Crevetii sunt, in general, de mici dimensiuni, iar unele specii de creveti sutn atat de mici incat nu pot fi observati de nici un alt animal.
3. Exista peste 2000 de specii de creveti in toata lumea, toti facand parte din familia nevertebratelor, ceea ce inseamna ca nu au sira spinarii. In loc de ea, crevetii au un schelet specific, deseori transparent si lipsit de culoare, care ii ajuta sa fie, practic, invizibili in apa.
4. Crevetii traiesc si pe fundul unor rauri sau oceane, filtrand nisipul sau particulele din apa.
5. Crevetii stau in grupuri numite scoli, care contin numerosi membrii si, astfel, impreuna, se adapteaza mai usor conditiilor din apa si invata sa supravietuiasca si sa-si procure hrana.
6. Crevetii sunt animale omnivore si ingereaza o varietate mare de plante si animale.
7. Hrana crevetilor consta in alge si alte particule de plante, dar si pestisori minusculi, pe care ii gasesc tot in apa.
8. Anumite specii de creveti sunt cunoscute pentru faptul ca-si sperie prada inainte s-o consume scotand un sunet puternic cu maxilarul, care se inchide si se deschide de cateva ori.
9. Din cauza dimensiunilotr lor mici, crevetii cad prada numerosilor pradatori din apa sau din afara ei. Acestia sunt mancati frecvent de pesti, crustacee, crabi, stele de mare, dar si pasari, delfini , rechini si chiar si oameni.
10. Femela crevete poate depune chiar si un milionde oua deodata si ii ia numai 2 saptamani sa le transforme in pui de creveti.
11. Media de viata a unui crevete este de 1-2 ani si nu creste mai mare de 5 cm.
12. Numele stiintific al crevetelui este Caridea.

add your comment

 
PESTE PROASPAT - Bursa-peste.ro Cumpara si Vinde bursa-peste.ro   šŸ” PESTE PROASPAT -Ā Bursa-peste.roĀ Cele mai mici preturi din Romania la peste proaspat si congelat si articole de pescuit.

Pește

PeșteleĀ este un animal vertebrat, craniat, ce trăiește Ć®n mediu acvatic. El respirăĀ oxigenĀ dizolvat Ć®n apă. Se cunosc aproximativ 29000 de specii de pești. Știința ce se ocupă cu studiul peștilor se numeșteĀ ihtiologie. Peștii sunt animalele cele mai puțin dezvoltate dintre craniate. https://www.youtube.com/watch?v=5BSI3ddYYnU     Ce,cum,unde,cat costa peste proaspat? In magazinele bursa-peste.ro gasesti o gama variata deĀ peste proaspatĀ āœ… Surpinde-ti familia cu cele mai bune preparate ... Somon eviscerat 1-2Kg,Ā pretĀ per kilogram. Ce,cum,unde,cat costa peste congelat? Cumpara preparate dinĀ peste congelatĀ din magazinele bursa-peste.ro āœ… Serveste o masa usoara si rapida cu ... Macrou afumat Blue Shark, greutate variabila,Ā pret/kg. Ce,cum,unde,cat costa articole de pescuit? Depinde de dvs. să decideți această practică, noi, avem grijă să vă oferim produse la cel mai bun raport calitate-preț! category visual.Ā PescuitĀ la crap. Unde gasesc o balta pentru pescuit? Unde pescuim, este poate cea mai intalnita intrebare adresata intre pescari. Este greu sa te decizi.Ā PescuitulĀ nu este o stiinta exacta. Mai degrabaĀ .. Ce concursuri de pescuit sunt in 2020-2021? Concursuri de pescuitĀ : pentru unii mumă pentru alții ciumă... Ajuta sau nu ... Toate aceste categorii de oameni,Ā suntĀ Ć®n mod egal pescari. Unde gasesc un magazin online pentru pescuit? Cel mai mareĀ magazinĀ deĀ pescuitĀ din tara, peste 700mp āœ… Sute de Brand-uri ... Livrare Gratuita āœ… Consultanti specializati āœ… Vezi Ofertele si LocatieĀ magazin. ...Ā GasestiĀ la noi sute de modele de lansete si mulinete de spinning, tot ce vrei pentruĀ 

Căutări referitoare la peste proaspat

LivrareĀ peste proaspatĀ la domiciliu bucuresti LivrareĀ peste proaspatĀ la domiciliu constanta PretĀ peste proaspatĀ metro TransportĀ peste proaspat LivrareĀ peste proaspatĀ la domiciliu cluj LivrareĀ peste proaspatĀ la domiciliu brasov PesteĀ proaspatĀ selgros PesteĀ proaspatĀ brasov

Căutări referitoare la articole pescuit

FurnizoriĀ articole pescuit FlĀ articole pescuit MagazinĀ pescuitĀ feeder ArticoleĀ pescuitĀ olx ArticoleĀ pescuitĀ decathlon MagazinĀ pescuitĀ sector 6 ArticoleĀ pescuitĀ carrefour MagazinĀ pescuitĀ online energofish

Căutări referitoare la magazin de pescuit

Furnizori articoleĀ pescuit MagazinĀ pescuitĀ feeder MagazinĀ pescuitĀ sector 6 ArticoleĀ pescuitĀ olx MagazinĀ pescuitĀ online energofish MagazinĀ pescuitĀ constanta Total fishing feeder Fl articoleĀ pescuit BURSA-PESTE.RO Site Indicații Salvați   4,33 recenzii Google Magazin de pește Localizată Ć®n:Ā Electromagnetica Business Park Adresă:Ā Calea Rahovei Nr.266-268, București 050912 Program:Ā  Deschis non-stop Telefon:Ā 0745 150 894

Copyright Ā© 2020 by Bursa-peste.ro. All rights reserved.