Peste Proaspat – Pește de Cea Mai Bună Calitate – bursa-peste.ro

Peste ProaspatPește de Cea Mai Bună Calitate – bursa-peste.ro / Produse de la producători și furnizori verificați. Succesul tău e afacerea noastră. Descoperă produsele și serviciile Bursa-Peste.ro special gândite pentru afacerea ta.

Pește proaspat și fructe de mare

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, pe https://bursa-peste.ro/

Barbunul este un pește marin, mic (aprox. 14-33 cm), care trăiește în bancuri, pe fundul nisipos sau mâlos al zonei de litoral din Atlanticul de Est, Marea Neagră si Marea Mediterană. Corpul lui este alungit, ușor comprimat lateral și acoperit cu solzi mari. După preparare, carnea este de culoare roz deschis, spre alb. Această specie este, de asemenea, o sursă de acizi grași Omega-3.

Caracteristici merceologice

Carne de culoare alb-roz ușor grasă, cu arome subtile de coajă de portocală și crustacee, textură fermă. Are un conținut scăzut de oase.

Afinitate ingredient

Datorită aromei delicate a cărnii, barbunul roșu este pus în valoare cu precădere în rețete cu influențe mediteraneene, în combinație cu fenicul, roșii proaspete, roșii uscate, anghinare și ierburi aromatice.

Rețete recomandate

  • file de barbun crocant, cu sos de roșii și măsline
  • supă de pește (bouillabaisse),
  • barbun prăjit cu risotto sau legume coapte
  • fritto misto.


Bogatia apelor se reflecta cu fidelitate in sortimentul nostru de mai mult de 60 de specii de peste si fructe de mare proaspete, disponibile (fie in magazin, fie la comanda) intr-o varietate de peste 200 de articole. 

Peste Proaspat – Pește de Cea Mai Bună Calitate – bursa-peste.ro

Lasă un răspuns