[Retete peste Jamila]

Iata cateva retete peste Jamila oferite de bursa-peste.ro :

Chiftelute de peste la cuptor :

2 medalioane de somon (puteti folosi orice alt peste dar cu cat de putine oase)
2 cartofi potriviti ,fierti in prealabil
1 morcov mic crud
1 ceapa mica alba (se poate folosi verde )-pentru mai multa culoare si gust
1 ceapa potrivita rosie
marar-dupa gust
cativa catei de usturoi (la fel poate fi si verde )
putina sare
1-2 oua intregi (pentru omogenizare )
putin ulei de masline
pesmet.
Se da prin masina de tocat pestele (oparit sa-i putem scoate oasele), mararul , cartofii,morcovul,ceapa ,usturoiul.
Apoi se amesteca toate intr-un bol impreuna cu sarea ,ouale, uleiul de masline.Se formeaza in mana identic chiftelutelor obisnuite ,se dau prin pesmet si se dau la cuptor in jur de 30 min. Se pot folosi si diverse legume ca si garnitura.
Se servesc reci cu salata si lamaie .

Bursa-peste.ro va doreste Pofta Buna .